Thursday, March 2, 2017

Navigere blant bredt utvalg av strømpriser og strømavtaler

Blant det store utvalget av strømleverandører det er en like lang rekke strømpriser, organisert via en rekke kostnadsstruktur, kjent som strømataler. Disse strømavtalene kan enten bli vedtatt på egen hånd eller i kombinasjon, avhengig av energibehovet til virksomheten eller husholdningen.


De fleste leverandører tilbyr ulike strømavtaler, men det finnes en rekke spesialiserte strukturer som Strømtest har gjort enkelt for å sammenligne strømprisene. Disse inkluderer strømavtaler, som belaster en lavere pris for strøm som brukes om natten; grønne strømavtaler, som er utformet for å begrense klimaendringer; faste strømavtaler, som fryser prisen på en enhet av elektrisitet for en viss periode; variebel strømavtaler, der strømprisene ikke vil stige for en viss periode, men kan reduseres hvis prisene faller; strømavtaler, som tillater husholdninger til å registrere seg via internett og administrere kontoene sine på nettet; virksomheten energi planer skreddersydd for kommersiell strømforbruk; og sosiale strømavtaler, som er lik en energileverandørens billigste avtalen og som de er forpliktet til å gi for å hjelpe de fattigste husholdningene betale sine regninger.

For folk flytter inn i et nytt hjem som ønsker å få de beste strømprisene mulig, er det første skrittet for å finne ut hvem sin leverandør faktisk er. Dette kan vanligvis finnes ved å spørre eiendom eller la agent, utleier eller den forrige leietaker av ny bolig. Ofte forrige leietaker har leverandøren vet at de er i bevegelse, noe som betyr at den nye beboer vil snart motta et brev adressert til "okkupanten", noe som gir alle relevante opplysninger. Hvis forrige leietaker ikke har fortalt leverandøren at de flytter, er det en god idé å kontakte strømleverandøren for å finne ut hvem som leverer det til at eiendommen. Den lokale distribusjonsselskapet kan vanligvis finnes i telefonboken under "strømleverandører".

Når leverandør er funnet, er det mulig å finne ut hvilke strømavtaler gjelder husholdningen i spørsmålet, og hva dette betyr for strømprisene. Kunden kan enten ringe  leverandøren og spørre dem direkte, eller bare vente på sin første regningen, som bør detalj navnet på planen og inneholde detaljer om enhetspriser. Det er vanlig praksis blant de fleste leverandører til å plassere noen flytter inn i en ny bolig på sin standard strømavtale, men disse har de høyeste strømprisene i markedet og kundene skal være ute etter å slå fast. Derfor er det lurt å kjekke strømprisene og strømavtalene gjennom strømtest.no for å unngå å betale for mye for strømmen.

No comments:

Post a Comment